Henkjan Smits spreekt openlijk over zijn gehoorverlies op 8 januari

Gratis kennismakingavond in Huizen

01 DECEMBER 2015, HUIZEN
Samenvatting
Presentator, bedrijfscoach en inspirator Henkjan Smits is ‘uit de kast” gekomen over zijn gehoorverlies. Op donderdag 8 januari 2015 in Nederlands’ grootste hoorshowroom spreekt o.a. Henkjan Smits over zijn ontzichtbare oplossing tegen gehoorverlies. Zijn geheim: De Lyric. De bijeenkomst bij Connect Hearing in Huizen, wordt geopend door de Tweede Locoburgermeester mevr. M.L.C. Verbeek-Nooijens van de gemeente Huizen en wordt vervolgd met diverse specialisten op het gebied van gehoor, waaronder KNO arts Dr. M.L. Tan van Ter Gooi ziekenhuis en lid van prevENT. Daarnaast neemt Lyric Specialist Guido Makker een kijkje in Smits’ zijn oor om de Lyric ‘live’ te laten zien.

De Lyric: eerste hoortoestel ter wereld dat 100% onzichtbaar is
De Lyric is het enige hoortoestel ter wereld dat diep in het benige gedeelte van de gehoorgang geplaatst wordt, zodat het hoortoestel zich op ongeveer 4 mm van het trommelvlies bevindt. Daardoor is het mini apparaat volledig onzichtbaar te dragen. Het hoortoestel wordt continu gedragen, is dus 100% onzichtbaar en blijft maandenlang onaangeraakt in de gehoorgang. Geen enkel ander hoortoestel ter wereld heeft deze kenmerken.

Henkjan Smits over zijn gehoorverlies en onzichtbare hoortoestel
“Meestal in restaurants lachte ik aardig naar de ober of de serveerster en moest mijn vrouw of iemand anders aan tafel vertellen wat er nou precies verteld werd, maar laatst was ik in een restaurant dat bekend staat om zijn slechte akoestiek en kon ik de serveerster eindelijk weer woordelijk verstaan.
Door jarenlang in lawaaierige ruimtes te hebben gewerkt (popconcerten) was zijn gehoor niet meer optimaal en miste hij tijdens drukke gelegenheden flarden van gesprekken. Omdat hij er niet aan moest denken om met een zichtbaar hoortoestel door het leven te gaan, was het onder ogen zien van zijn gehoorverlies, voor Henkjan, nog een stap te ver. De oplossing voor Smits was een revolutionair hoortoestel: De Lyric.
Ook op netwerkborrels kan ik weer meedoen. Vaak miste ik stukken van gesprekken, maar nu versta ik alles en iedereen, zelfs in lawaaierige ruimtes.
“Ook ’s nachts hou ik de apparaten natuurlijk in, want je voelt ze niet. Ik zet ze dan wel uit, waardoor het heerlijk stil wordt en ik veel dieper slaap.”

Geen chirurgische ingreep en constant dragen
Lyric wordt comfortabel in de gehoorgang geplaatst door een erkende Lyric specialist. Bij het plaatsen komt geen chirurgische ingreep of verdoving te pas. Na plaatsing kan de Lyric maandenlang worden gebruikt. Er hoeven geen batterijen vervangen te worden en onderhoud van het toestel is ook niet nodig. Zodra de batterij leeg is, plaatst de Lyric specialist een nieuw toestel met de meest recente Lyrictechnologie, dit zonder talloze afstemmingen of de installatie van ingewikkelde programma’s.

De Lyric is spatwaterdicht en wordt continu gedragen: je kan ermee slapen, douchen, sporten etc. Met de Lyric heeft de drager een zo normaal mogelijk leven en wordt hij/zij niet dagelijks herinnerd aan zijn of haar gehoorverlies.

Evenement
Op donderdag 8 januari 2015 vindt er een gratis kennismakingsavond plaats van 18:00 tot 21:00 uur op De Regentesse 96 in Huizen. Geïnteresseerde kunnen zich aanmelden tot en met 6 januari en kunnen ook voor meer informatie contact opnemen met: 0800 – 66 55 999.. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Download PDF
Download PDF
Over Connect Hearing

Connect Hearing Nederland is een retailnetwerk van gehoorspecialisten dat momenteel op 27 locaties in Nederland klanten bedient.

Connect Hearing is ontstaan door de fusie van twee bedrijven: het in 1992 in Goes opgerichte All Ears, en Makker hoorspecialisten, dat in 1996 in Utrecht zijn deuren opende.

Connect Hearing levert technologische oplossingen voor mensen met gehoorverlies en onderscheidt zich door uitstekende dienstverlening. Connect Hearing werkt voortdurend aan betere informatie, voorlichting, tests, advisering en steun, waarbij de klant altijd centraal staat. Beter horen begint nu eenmaal met inzicht in iemands persoonlijke behoeften.

Connect hearing is onderdeel van Sonoya Holding AG, de toonaangevende fabrikant van innovatieve hooroplossingen gevestigd in het Zwitserse Stäfa. Deze in 1947 opgerichte groep is momenteel wereldwijd actief in ruim 90 landen en heeft ongeveer 9000 werknemers in dienst.

Connect Hearing heeft 15 hoorcentra op verschillende locaties in Nederland.

berichten