All Ears Hoortoestellen wordt Connect Hearing

Familiebedrijf wordt opgenomen in een warm gezin

01 JULI 2014, NAARDEN
Samenvatting
Na 20 jaar gaat de naam ‘All Ears Hoortoestellen’ verdwijnen uit het straatbeeld. Alle winkels heten vanaf heden ‘Connect Hearing’. Hiermee wordt het lokaal zeer bekende familiebedrijf opgenomen in een nóg grotere familie, de familie van het Zwitserse Sonova. Samen met de winkels van Makker Hoorspecialisten in Noord Holland, Utrecht en Flevoland, werden zij vorig jaar overgenomen door hoorgigant Sonova. Dankzij deze overname profiteren de klanten van twee belangrijke zaken: er kan nu nóg meer geïnvesteerd worden in kennis van de audiciens die meer dan ooit bovenop de laatste technologische ontwikkelingen zitten. Bovendien is hiermee continuïteit en kwaliteit gewaarborgd. De familiaire setting blijft zoals deze altijd was, verder verandert er dus niets.

Meer aandacht voor nieuwe technologische ontwikkelingen
Connect Hearing Nederland is nu onderdeel van een groot netwerk met wereldwijd 2.000 hoortoestelwinkels. Doordat Sonova ook hoortoestelfabrikant is, hebben de audiciens van Connect Hearing toegang tot de allernieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van hoortoestellen. “De klanten profiteren daar van. Je hoort goed, maar verstaat niet alles. Wij kunnen vrijwel iedereen met een op maat gemaakte oplossing helpen. Dat is niet alleen ons vak, dat is onze passie”, aldus Michel Makker, Algemeen Directeur Connect Hearing Nederland.

10% heeft gehoorverlies, 95% kan geholpen worden
10% van de Nederlandse bevolking heeft gehoorverlies in meer of mindere mate. 95% van de mensen met gehoorverlies kan geholpen worden met een hoortoestel. “Een gratis professionele hoortest geeft mensen de mogelijkheid om in ieder geval inzichtelijk te maken of er sprake is van gehoorverlies”, aldus Ginette van Wijngaarden, Operationeel Manager. “En, uit onderzoek lijkt te komen dat als je als slechthorende, je oren niet voorziet van een hoortoestel, het verstaan van spraak sneller achteruit gaat.”

Over Connect Hearing Nederland

Audicienketen Connect Hearing heeft 27 winkels. De winkels zijn uitgerust met de laatste technologie op het gebied van meetapparatuur. De gediplomeerde audiciens helpen dagelijks tientallen mensen met gehoorverlies aan een passende hooroplossing en verbeteren daarmee het sociale leven van deze mensen.

Download PDF
Download PDF
Over Connect Hearing

Connect Hearing Nederland is een retailnetwerk van gehoorspecialisten dat momenteel op 27 locaties in Nederland klanten bedient.

Connect Hearing is ontstaan door de fusie van twee bedrijven: het in 1992 in Goes opgerichte All Ears, en Makker hoorspecialisten, dat in 1996 in Utrecht zijn deuren opende.

Connect Hearing levert technologische oplossingen voor mensen met gehoorverlies en onderscheidt zich door uitstekende dienstverlening. Connect Hearing werkt voortdurend aan betere informatie, voorlichting, tests, advisering en steun, waarbij de klant altijd centraal staat. Beter horen begint nu eenmaal met inzicht in iemands persoonlijke behoeften.

Connect hearing is onderdeel van Sonoya Holding AG, de toonaangevende fabrikant van innovatieve hooroplossingen gevestigd in het Zwitserse Stäfa. Deze in 1947 opgerichte groep is momenteel wereldwijd actief in ruim 90 landen en heeft ongeveer 9000 werknemers in dienst.

Connect Hearing heeft 15 hoorcentra op verschillende locaties in Nederland.

berichten